Onze CAtering & Events diensten

“If you enjoy our catering & events half as much as we enjoy producing them, we’ve won”

Biertap en wijnbar

Een evenement zonder een biertap of wijnbar is nauwelijks meer voor te stellen. Wij hebben dan ook verschillende barren in ons eigen assortiment. Door onze hechte partnerships met leveranciers kunnen wij u ook natuurlijk voorzien van een divers arrangement van bier en wijn. 

Onze voorkeur? Een leuke combinatie met bites welke valt samen te stellen met onze chef.

Alleen geïnteresseerd in de huur van de barren of juist inclusief personeel en drank? Bij ons kunt u terrecht voor al uw wensen.

Bites bij de borrel

Liefde gaat door de maag!

Bij Bob & Frank vinden wij dat een hapje passend moet zijn bij de gelegenheid. Diversiteit en kwaliteit zijn onze kernwoorden. Wij bieden naast de losse bites ook complete arrangementen aan passend bij de door u te kiezen wijnen/bieren/cocktails en natuurlijk muziekstijl. 

Event Meubilair

Voor al uw evenementen, klein of groot, hebben wij geschikt meubilair. Bij Bob & Frank hebben wij divers materiaal in eigen beheer waardoor en snel geschakeld kan worden. Mocht u opzoek zijn naar iets unieks dan kunnen wij samen met onze partners diverse voorstellen doen. 

Het grotere werk? Ook voor tentenconstructies of verwarming kunt u bij ons terrecht.

Licht, geluid en artiesten

Wat is een feestje zonder muziek? Wij denk graag met u mee over verlichting, geluid of misschien zelfs de invulling van uw muziekale act of divers entertainment. Door ons hechte netwerk kunnen wij de juiste artiest samen met u uitzoeken, inclusief de juiste benodigdheden. 

Inrichting evenement locatie

Bob & Frank helpt bij het decoreren van uw locatie of kan zelfs een volledig project uit handen nemen. Wij denken graag met u mee over de bezetting, invulling en decoratie om uw event compleet te maken.

Food Catering

Op zoek naar een maaltijd voor op uw werk, thuis of een andere locatie? Wij hebben een chef in huis waardoor wij u altijd van een maaltijd kunnen voorzien. 

Naast de reeds samengestelde pakketten kunt u ook uw eigen voorkeuren doorgeven.  

Cocktails

Een event met shakers van Bob & Frank staat garant voor een succesvolle en gezellige avond.  Door onze passie, creativiteit en inzet staan wij altijd in voor een tot in de puntjes verzorgd cocktailparty. Onze professionele shakers staan voor u klaar om samen met u een passende cocktailkaart voor uw event te maken en komt deze met liefde uitserveren op de gewenste avond(en).

Wij leveren niet alleen cocktailshakers. Ook geven wij Cocktailworkshops en zelfs bartrainingen. Opzoek naar cocktails? Neemt u dan eens een kijkje op onze Cocktail Pagina. 

“if you enjoy our cocktails half as much as we enjoy making them, we’ve won!”

Close Menu