Gopisingh van Os Notarissen

Notariskantoor in Hoofddorp? Dan bent u bij GVON aan het juiste adres! Dit gezellige kantoor bestaat uit een slagvaardig en hecht team.

Wij hebben voor het jubileum en tevens lancering van de nieuwe huisstijl een prachtig feest mogen neerzetten. Dit feest had alles, van foodtrucks tot DJ’s, polaroid meisjes, cocktails en natuurlijk een sfeervolle inrichting.

BouwInvest

Voor deze prachtige locatie bij Station Sloterdijk hebben wij meerdere malen een borrel neer mogen zetten waarbij alle divisies nauw samen werkten. Van borrelplanken tot volledige maaltijden en van cocktails tot bier op de tap. 

Meerlive

Meerlive, het grootste gratis toegankelijke evenement in Hoofddorp.

Wij hebben hier meedere malen de VIP mogen voorzien van hapjes en de lekkerste cocktails.

Haarlemmermeer Culinair

Haarlemmermeer Culinair is een event in het hartje van de Haarlemmermeer waar vele duizenden culinaire-liefhebbers genieten van het aanbod van verschillende restaurateurs, barren en foodtrucks.

 

Kingsday Hoofddorp

Hèt Koningsdagfeest van Hoofddorp! 

In samenwerking met de omliggende horeca van de Concourslaan hebben wij een geweldig evenement mogen neerzetten. Een dagvullend progroamma met o.a. Poofparty en Lange Frans.

NYE Hoofddorp

All-Inclusive NYE feest in Hoofddorp. 

Een geweldige editie waarbij Bob & Frank een volledig evenement neer heeft gezet waarbij niets te gek was!!

Bar La Vitesse

Onze bezoek locatie in Hoofddorp waar samen met de klassieke stijl maar toch hippe muziek een sfeer neer gezet wordt waar men heerlijk kan genieten van een voor- ,na- en natuurlijk feestborrel.

Naast heerlijke cocktails, smaakvolle wijnen en een rijk
assortiment aan bieren serveren wij ook borrelhapjes. Bar La Vitesse is gesitueerd in hartje Hoofddorp aan de Hoofdweg.

Diverse Privé Feesten

Natuurlijk is Bob & Frank ook van de partij bij privé feesten! Van bachelor party’s tot verjaardagen en van klein naar groot, wij houden van een cocktail feestje.

Close Menu