De Koning; Party & Events

Trouwzaal & zaalverhuurder De Koning is een toplocatie in Nederland om uw mooiste herinneringen te delen.

Bob & Frank heeft een hecht samenwerkingsverband met De Koning. Samen hebben wij al meerdere bruiloften en partijen gedraaid en zullen deze in de toekomst samen blijven organiseren.

Pathé Bioscopen

Voor zowel Pathé Tuschinski als Pathé Arena hebben Bob & Frank de Ladies Nights mogen voorzien van de lekkerste cocktails. Natuurlijk passend bij de uitgelichtte films.

Ron Blaauw

Nacarat (hedendaags Ron Gastro Downtown)en Ron’s Gastrobar zijn geen onbekenden voor ons. Naast de voorziening van personeel, ontwerp cocktailkaart, meedenken met en ondersteuning van events hebben wij een goede verstandhouding met deze horecamagnaat.

Claus Park Collection

Claus Park Collection bestaat uit drie evenementenlocaties in het Haarlemmermeerse Bos in Hoofddorp: Claus, Courtyard by Marriott hotel en Papa’s Beach House. Voor deze locatie in Hoofddorp hebben wij een Engelstalige Cocktail Workshop mogen geven.

REM- Eiland

Eén van de meest unieke locaties die wij hebben mogen bezoeken is REM- Eiland. Rem – Eiland is een uniek horecaconcept in het voormalig broadcast platfrom van de piratenzender TV Noordzee. 

Ondernemend Hoofddorp

Wat is een netwerkborrel zonder een lekker drankje? Ook onze vrienden van Ondernemend Hoofddorp  en Master Totaalinrichting denken er zo over. Samen met deze partijen hebben wij dan ook een gezellige kerstborrel georganiseerd.

Adamas Huis Benefiet

Voor dit inloophuis is er een benefietavond georganiseerd waar wij ons steentje mochten bijdragen.

Brute Burgers

Op zoek naar de smakelijkste burgers in een trendy omgeving? Dan is Brute Burgers in Hoofddorp de hamburgertent waar je moet zijn. Wij hebben hier verschillende malen een Bar Training mogen geven en events mogen draaien.

Hartgerink en Klomp

Naast dat Hargerink en Klomp ook ónze partner in mobiliteit is zijn wij ook hun partner in feestjes.

Restaurant Lieveling

Restaurant Lieveling is een prachtige locatie aan de Toolenburgerplas te Hoofddorp waar wij verschillende cocktailworkshops en cocktail catering klussen voor diverse feesten hebben mogen verzorgen. 

HSH Schilderwerken

Voor het jubileum van HSH Schilderwerken mochten wij een combinatie van cocktailworkshop en partyservice neerzetten. 

Kinepolis Hoofddorp (voorheen Cinemeerse)

Wat is een ladies night zonder cocktails? Wij hebben de ontvangst drankjes van meerdere ladies nights mogen invullen. Ook bij de Cinemeerse hebben wij alle dames van een heerlijke alcoholhoudende of alcoholvrije cocktail mogen voorzien.

De Geldwinkel Haarlem

Kleverpark dag in Haarlem, een begrip op zichzelf. 

Samen met de Geldwinkel hebben wij het 20-jarige jubileum goed gevierd tijdens deze feestdag.

Pannenkoeken Paviljoen

Voor het Jubileum van het Pannenkoeken Paviljoen en in combinatie met het bedrijfsfeest heeft Bob & Frank alles uit de kast mogen halen om iedereen te voorzien van de lekkerste cocktails.

PIK Business

Pik Business is een vaste partner van Bob & Frank tijdens de organisatie van Ladies Nights. 

Naast de Ladies Nights hebben wij ook de boeklancering van Lotte Lust haar boek ‘Kom je ook?’ compleet gemaakt met cocktails.

Diverse Privé Feesten

Natuurlijk is Bob & Frank ook van de partij bij privé feesten! Van bachelor party’s tot verjaardagen en van klein naar groot, wij houden van een cocktail feestje.

Close Menu