Onze Cocktail Diensten

“If you enjoy our cocktails half as much as we enjoy makeing them, we’ve won”

Cocktail Shaker op Locatie

Een event met shakers van Bob & Frank staat garant voor een succesvolle en gezellige avond.  Door onze passie, creativiteit en inzet staan wij altijd in voor een tot in de puntjes verzorgd cocktailparty. Onze professionele shakers staan voor u klaar om samen met u een passende cocktailkaart voor uw event te maken en komt deze met liefde uitserveren op de gewenste avond(en).

Bob & Frank is een ‘one-stop party shop’ waar er naast shakers ook mobiele barren, glaswerk, drank en alle andere ingrediënten geleverd worden. Van cocktails op een bedrijfsfeest tot cocktails thuis, van klein tot groot, iedere event is voor ons een feest!

“if you enjoy our cocktails half as much as we enjoy making them, we’ve won!”

Bob & Frank Cocktails Shaker op Locatie

Cocktail Workshops

Zijn cocktails bekend terrein, maar ben jij (nog) niet in staat om deze zelf te maken? Boek dan een Cocktail workshop. Onze bartenders geven een op maat gemaakte demonstratie en lichten een tip van de sluier hoe deze heerlijke drankjes worden gemaakt. Na een workshop bent je zelf in staat om op een volgend feest zo’n heerlijke cocktail te maken! Naast dat het een leuke invulling voor een vrije avond is, is het natuurlijk ook heel toepasselijk als ‘team-building’-event voor de zakelijke markt.

Bartraining en Personeel

Bob & Frank geeft ook ondersteuning aan de horeca. Het maken van een cocktailkaart, de implementatie daarvan, ondersteuning tijdens en het opzetten van een event of detachering, Bob & Frank kan u ondersteunen. Wij werken met een hecht team van freelancers die hun naam al gevestigd hebben.

Goed personeel is voor een horecaondernemer één van de lastigste dingen die op zijn of haar pad komen. Bob & Frank kan u hiermee helpen. Van training tot detachering. Wij denken mee met uw organisatie en haar doelen.

Cocktails and MORE!

Naast onze Cocktail specialisten beschikken wij ook over een Catering &  Events team. Deze organiseert gehele feesten en events op maat. Van grootschalige bedrijfsfeesten tot chique bruiloften en kleinschalige feestjes in de achtertuin, ook voor deze diensten bent u bij Bob & Frank aan het juiste adres. Door ons uitgebreide netwerk kunnen wij makkelijk diensten combineren en een persoonlijk afgestemd pakket aanbieden. Wij organiseren een “feest-op-maat”, waarbij wij alle voorbereidingen en een volledige productie op ons kunnen nemen. Kernwoorden van onze Catering & Events afdeling zijn: flexibel, creatief, dynamisch en vooral ontzorgen.

Bent u geïnteresseerd geraakt in wat wij nog meer te bieden hebben naast onze cocktail afdeling? Neem dan een kijkje op onze Catering & Events pagina!

Close Menu