Bob & Frank Cocktails Shaker op Locatie

Shakers op locatie

Een event met shakers van Bob & Frank staat garant voor een succesvolle en gezellige avond.  Door onze passie, creativiteit en inzet staan wij altijd in voor een tot in de puntjes verzorgd cocktailparty. Onze professionele shakers staan voor u klaar om samen met u een passende cocktailkaart voor uw event te maken en komt deze met liefde uitserveren op de gewenste avond(en).

Bob & Frank is een ‘one-stop party shop’ waar er naast shakers ook mobiele barren, glaswerk, drank en alle andere ingrediënten geleverd worden. Van klein tot groot, iedere event is voor ons een feest!

“if you enjoy our cocktails half as much as we enjoy making them, we’ve won!”

Meer info

 

 


Workshops

Zijn cocktails bekend terrein, maar ben jij (nog) niet in staat om deze zelf te maken? Boek dan een Cocktail workshop. Onze bartenders geven een op maat gemaakte demonstratie en lichten een tip van de sluier hoe deze heerlijke drankjes worden gemaakt. Na een workshop bent je zelf in staat om op een volgend feest zo’n heerlijke cocktail te maken! Naast dat het een leuke invulling voor een vrije avond is, is het natuurlijk ook heel toepasselijk als ‘team-building’-event voor de zakelijke markt.

Meer info

 

 


Events

Onze partyservice kent een zeer uitgebreid netwerk en vele “bewezen” samenwerkingsverbanden, waardoor wij onze diensten eenvoudig kunnen uitbreiden. U krijgt de mogelijkheid diensten naar keuze te selecteren en een fantastisch feest te organiseren. Door ons uitgebreid netwerk kunnen wij interne en externe diensten combineren en een persoonlijk afgestemd pakket aanbieden. Wij organiseren een “feest-op-maat”, waarbij wij alle voorbereidingen en een volledige productie op ons kunnen nemen. Kernwoorden van onze partyservice zijn: flexibel, creatief, dynamisch en vooral ontzorgen.

Meer info

 


Bartraining en Personeel

Bob & Frank geeft ook ondersteuning aan de horeca. Het maken van een cocktailkaart, de implementatie daarvan, ondersteuning tijdens en het opzetten van een event of detachering, Bob & Frank kan u ondersteunen.  Wij werken met een hecht team van freelancers die hun naam al gevestigd hebben.

Goed personeel is voor een horecaondernemer één van de lastigste dingen die op zijn of haar pad komen. Bob & Frank kan u hiermee helpen. Van training tot detachering. Wij denken mee met uw organisatie en haar doelen.

 

Meer info

 

 


Food

Naast Cocktails heeft Bob & Frank ook een in-house Chef. 

 

Bij een heerlijke drankje of een gezellig feestje hoort natuurlijk ook een bijpasend hapje. Bob & Frank verzorgt deze in iedere vorm. Van amuzes tot borrel-bites, voor iedere gelegenheid kunnen wij een bijpassend hapje verzorgen.

 

 

 

Meer info

Close Menu