About US

Meet our Team

About us

Van oorsprong een Cocktail Catering maar welke snel uitgegroeid is naar een full service evenementen bureau. Waar het begonnen is met het zelf verzinnen van cocktails en het bouwen van eigen barren en decoratie is Bob & Frank op aanvraag dit ook op grotere schaal gaan doen.

Het jonge team zorgt niet alleen voor een dynamische organisatie welke snel kan schakelen maar zorgt ook voor een groot creatief netwerk. Naast het draaien van een volledige productie denkt Bob & Frank ook mee in concepten. Onze passie voor het organiseren en draaien van projecten zal u snel duidelijk worden wanneer u met één van onze teamleden in gesprek raakt. In aanvulling op ons vaste team hebben wij in het verloop van de tijd ons team aangevuld met een passievol extern netwerk.  Ons uitgebreide netwerk bestaat uit vaste partners waardoor wij de kwaliteit kunnen waarborgen, snel kunnen schakelen en scherpe tarieven kunnen aanbieden. Kenmerken die van Bob & Frank verwacht worden.

Naast het samenwerken met externe partners hebben wij het meeste materieel in eigen beheer. Deze unieke barren, statafels, krukken, decoratie etc. zorgen ervoor dat wij voor ieders wil wat hebben terwijl de kern van Bob & Frank altijd gewaarborgd blijft.

Verleden en Toekomst

"Behaalde resultaten in het verleden bieden geen garanties voor in de toekomst."

Onze passie is nieuwe projecten tot een goed einde brengen en geven dan ook 100% bij iedere klus. De kracht van ons team is de ‘drive’ om ieder project mooier en beter neer te zetten dan voorheen. Naast dat Bob & Frank een evenementen bureau is welke uitsluitend op externe locaties werkt heeft het team hun wens voor een fysieke locatie ook in vervulling gebracht door een bar te openen. Hierbij is onze ‘drive’ de sleutel tot succes geweest en is Bar La Vitesse; bites and beats geopend in Hoofdorp. Onze liefde voor het neerzetten van een feest mogen wij iedere dag weer vertonen in de bar. Door onze aanpak is Bar La Vitesse binnen een jaar uitgegroeid tot dé place to be voor een feestje.

In aanvulling op de liefde voor horeca is ons team ook geïnteresseerd in fashion en lifestyle, welke de synergie brengt met Bob & Frank. Door het dagelijks sparren en nadenken over concepten is de kledinglijn 718 BLV in het leven geroepen. Een casual kledinglijn die past bij de intensieve levensstijl van ons team en community. Het draag als slogan ‘late evenings, early mornings’ en wordt vooral door de jonge ondernemers goed ontvangen. Wat de toekomst zal brengen weten wij nog niet maar één ding is zeker wij hebben er zin in!

Check out our other projects

Bar La Vitesse

718 BLV Clothing

Close Menu